Éjszakák:
Felnőttek:
Gyermekek:
Minőség és vendégszeretet

    Szállodánk a lankás somogyi dombok között a gyógyvizéről méltán híres festői szépségű Igal üdülőövezetének központjában található.

    A szállodától mindössze 150 méterre a gyógyulást, enyhülést és felfrissülést keresőket több medencéből álló, 55 ezer négyzetméteren, napos-védett völgyben fekvő gyógyfürdőkomplexum várja.

    A 81 Celsius fokos magas sókoncentrációjú, alkáli-kloridban, hidro-karbonátban, jódban és kénben gazdag hévíz gyógyhatásainak köszönhetően a mozgásszervi betegségben szenvedőknek, ízületi bántalmakkal, krónikus nőgyógyászati panaszokkal, gyomorbél-rendszer, emésztési, keringési zavarokkal bajlódóknak jelenthet enyhülést.

     Ha kiszakadna a rohanó élet zajos hétköznapjaiból és legszívesebben elmenekülne az autóktól hemzsegő nagyvárosból, akkor Igal a megfelelő választás. Szállodánk csendes, nyugodt, zöld környezetben fekszik, távol a nagyvárosok zajától, 19 kellemesen berendezett nem dohányzó szobával, éttermünk magyaros ízekkel, baráti árakkal és udvarias kiszolgálással várja a pihenésre és gyógyulásra vágyó vendégeket.